gorbac.se

Vikten

Första bussresan

by on feb.08, 2010, under Vikten

Ja ha då var man igång då. Måste säga att Holmsunds bussturlista är kryptisk och svår tolkad. Var ute i god tid denna kalla vintermorgon. Nu sitte jag på bussen och skriver i min iPhone . Får se hur det blir i afton när jag skall på Marieberg på möte.

Leave a Comment more...

Ja nu har jag testat att ta tiden,

by on feb.07, 2010, under Träning, Vikten

det tar att gå till Busshållplatsen från mitt hem. Det tog 45 min. Detta därför att jag ingår i en testgrupp att ta bussen istället för att ta bilen. Varför kanske nån frågar sig. Jo skall se om jag blir piggare och att jag kanske stressar lite mindre. Alltså för att öka mitt välbefinnande och hälsa. Sen kanske jag går ner lite i vikt oxå:) Jag behöver inte följa minsta motståndets lag eller ta en lättare och mindre krävande väg. Det har jag gjort i hela mitt liv. Skall testa i alla fall testperioden ut som är 1 månad. Sen får jag göra en utvärdering (Äre jag piggare)  kanske blir det bussen vem vet. Skall i alla fall blogga om det. Följ med.

Leave a Comment more...

Ja ha då va första veckan till ända.

by on jul.26, 2009, under Skytte, Vikten

Jo nu har en vecka gått sen jag tog upp motionen. Känns fantastiskt att vara  tillbaka vägde mig idag…. Det har inte börjat lossna än fortfarande 102 kg 🙂 eller kanske :(…I alla fall så försöker kroppen behålla kilona. Den gör allt för att spara till sämre tider. Men jag bestämmer, skall tvinga kroppen att släppa greppet. Det gör jag genom uthållighets principen. Jag har ju programmet. Jag vet att det kommer att ge resultat. Vänta bara.

Idag har jag varit hos en polare och han bjöd på lunch älg köttfärs och spagetti kanon gott. Vi var på skjutbanan och sköt på stillastående älg. Jag sköt stående med 300 magnum nåt fyra skott på 250 meters håll alla fyra skotten var dödande, inte illa för en ny ut examinerad jägare. Skit kul. Hade jag haft iphonen som inte kommit än så hade jag tagit kort.

Till middag åt jag tillsammands med några vänner på indisk restaurang var jätte gott de med. Till efterätt åt jag glass 3 kulor 🙂 Mumms.

Imorgon så är det motion igen som gäller  är det hyfsat väder tar jag cykeln till Umeå.

Ja vad känner jag nu när jag vägt mig . Jo kanske trodde jag att nåt kilo måste jag ha tappat men icke. jag är inte modslagen.. Jag fortsätter min inslagna bana. Min erfarenhet säger att vikten kommer att ge vika, men det tar bara lite tid. Jag håller ut fortsätter kämpar tills jag är igenom. Jag ser målet framför mig . Jag ser inte mig som smal man utansom en frisk, stark och vital man som är beredd att rycka ut sträcka ute en hjälpande hand för någon.

Från det ena till det andra

USA here we come ……………

Jo vi är några som skall dit till AA Världs konventet 2010  Texas

God natt and Godbless dream sweet

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...