gorbac.se

Archive for februari, 2010

Härlig morgon

by on feb.17, 2010, under Uncategorized

Idag gick jag i rask takt. Härligt väder idag. Knäppte ett kort. Trots sen kväll igår väljer jag bort bilen idag.

Leave a Comment more...

Missade bussen Idag

by on feb.16, 2010, under Bussen, Uncategorized

Får åka över yttertavle istället ca 10 minuter extra ja ja man lär sig väl att gå i tid. Friskt idag. Va ljust det börjar bli. Förresten så gör det väl inget att det tar lite längre tid. Tog bilen igår då den skulle till verkstad. Planerar att ta bilen på torsdag.

Leave a Comment more...

Kl 20:36

by on feb.10, 2010, under Uncategorized

Sen kväll igen få se nu 20 till hållplatsen sen ca 40 min till för att komma hem. Ja det känns ju lite konstigt har jag haft bilen så hade jag vart hemma. Men men hoppas nu bara att ja inte får alltför ont i ryggen. Men detta ger ju possitva hälsoeffekter för mig.

Leave a Comment more...

3:je dagen

by on feb.10, 2010, under Uncategorized

Gick på 38 min idag. Igår fick jag skjuts hem av en kompis kom hem vid 20:30 tiden. Kändes lyxigt. Har lite känning i ryggen hoppas det blir bättre. I morrn o på fredag tar jag bilen. Har lite att stå i då.

Leave a Comment more...

Va ha jag gett mig in på?

by on feb.08, 2010, under Bussen

Jo sitter nu och undrar vad jag gett mig in på. Idag när jag tog bussen hem till Holmsund märkte jag att bussen inte gick samma väg som när jag gick i skolan nu blev det så att jag fick åka mycket längre än planerat. Och gå längre. Ja det som inte dödar härdar 🙂 Jo men jag tror nog detta blir bra bara jag ger det lite tid. Ställer klockan på 05:00. Ny dag i morrn. Jo det känns i kroppen att jag har gått långt idag. Ny dag i morrn.

Leave a Comment more...

Första bussresan

by on feb.08, 2010, under Vikten

Ja ha då var man igång då. Måste säga att Holmsunds bussturlista är kryptisk och svår tolkad. Var ute i god tid denna kalla vintermorgon. Nu sitte jag på bussen och skriver i min iPhone . Får se hur det blir i afton när jag skall på Marieberg på möte.

Leave a Comment more...

Ja nu har jag testat att ta tiden,

by on feb.07, 2010, under Träning, Vikten

det tar att gå till Busshållplatsen från mitt hem. Det tog 45 min. Detta därför att jag ingår i en testgrupp att ta bussen istället för att ta bilen. Varför kanske nån frågar sig. Jo skall se om jag blir piggare och att jag kanske stressar lite mindre. Alltså för att öka mitt välbefinnande och hälsa. Sen kanske jag går ner lite i vikt oxå:) Jag behöver inte följa minsta motståndets lag eller ta en lättare och mindre krävande väg. Det har jag gjort i hela mitt liv. Skall testa i alla fall testperioden ut som är 1 månad. Sen får jag göra en utvärdering (Äre jag piggare)  kanske blir det bussen vem vet. Skall i alla fall blogga om det. Följ med.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...