gorbac.se

53000 på Almodome Arena

by on jul.05, 2010, under Uncategorized

IMG_1423

På hela konventet beräknas vad vi hört nu ca:70000 pers, Öppningsmöte på Almedome ca: 53 tusen.På Hery B Gonsalez Convention Center hade vi 206 möten under fredag och lördag , varje möte hade 3 talare och en mötesledare vi övriga medlemmar var mellan 300-2400/möte.

Lördag kväll: Att förmedla vad vi upplevt är svårt: Vi går 2.5 timmar före Oldtimers mötet på Almedome, tänk er 45000 promenerande skrikande människor i närmast extasliknande stämning (40g +.

, polis måste dirigera trafiken så allt flyter.Efter inledning är klar har vi count down. Räkningen börjar med att alla reser sig, sedan sätter sig ettåringarna, sedan två åringarna osv. Nu har räkningen kommit tll 40 år eller mer i gemenskapen, Då står fortfarande 575 st medlemmar på en inringad hedersplats, dessutom runt i arenan uppskattningsvis 50-100 till.räkningen fortsatte till siste man 63 år i gemenskapen satte sig. Applåderna ville aldrig sluta. Nu lottades det fram 12 st. bland dessa 575 anmälda oldtimertalare att tala i 5 minuter var.

Vi har alltså fått uppleva dessa fantastiska tal där gemenskapen, föregångarna och alla medlemmar hyllades och en röd tråd mellan alla var vikten av att föra budskapet vidare så att vi får behålla det

Söndag och dags för avslutningsmöte, Almedome igen, vi beräknar att vi var ca: 48 tusenett samma fantastiska stämning. Fantastiska tal, Stora bokens 30 milionte exemplaret överlämnades och togs emot av USA:s absoluta högsta ledning av läkar kåren. Det säljs en million stora boken om året sedan 30 år tillbaka.

Överallt där vi varit gått eller ätit har vi träffat människor som efter vi har presenterat oss  och att vi är från Sverige hälsat oss välkommen på ett så fantastiskt varmt vis att vi känt att vi fått nya vänner. Vi har bytt e-mail adresser mm mm

OBS!! KLICKA PÅ BILDEN!! här under 🙂

Kartbild

 

Sture o Göran


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...