gorbac.se

Båten sjunkit

by on jul.27, 2009, under Träning

I morse kom Lars in och sa jag hade kopiöst mycket vatten i båten. Jag, Äre mycket vatten i den?  han, Jo jätte mycket, den har sjunkit, Jag, Bra då är den då inte i vägen för nån 🙂 Har detta varit några år sen skulle jag ha sprungit dit och ryckt och slitit. men nu gick jag dit en stund senare och såg att båten var vattenfylld:) Båten var öst på en timme och nu ligger den flott nere i kajen. Inte ens upprörd haha….

Bat

Iksu idag tungt tungt hade problem med inspirationen tänkte vad gör jag här, På semestern och allt. Var slitit och kändes som jag skulle vilja lägga mig i bastun istället. men det blev endå 6 km på bandet. Bra gjort Göran. Det är nog slitigaste passet jag varit med om men det är gjort nu. Men som sagt det finns inga genvägar om jag vill gå ner i vikt. Halmesyrer är mig till ingen nytta. Tänker vad kan jag mer göra, föresten var och handlade idag 900 spänn två kassar mycket grönsaker, fläsk, brunabönor mm mm, Köpte lite natur godis bara de med choklad vit och ljus, Jo man lurar sig själv. Eller? Köpte nu inte så mycket ialla fall. Det var slut innan jag var hemma:) Gjorde ia lla fall en god köttfärs sås och lite pasta samt ganska mycket frust sommar grönsaker som jag kokade upp. I morrn skall jag börja med en lång promenad kolla in min runda på funbeat.

http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=16067

Ok i kväll blir det nog en tidig kväll är helt slut

God natt och Godbless

Ps! Har du gjort någe bra för nån annan idag? Ett tips gör det i lönndom så det inte kommer fram att det är du som gjort det. Har ni/du tråkigt nån dag sök hitta nåt eller nån att hjälpa då skall du se det händer saker. Jag tror det kallas GLÄDJE…

//Göran


1 Comment for this entry

  • Ines

    Klart imponerande löprunda! Får sparka igång när jag landat i S-tälje. Japp, jag har gjort en annan människa glad i dag….

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...